2016. december 06. 09:45 - KissJanika

Készülődés az ünnepekre

Készítsd fel a lelked is

Év végével elérkeznek az ünnepek. Az advent időszaka, Mikulás, karácsony, és az újév ünnepe, ami melengetheti szívünket. Mindenki ajándékok után rohangál, stresszel.már a bevásárló központ parkolójában, hogy nincs hely. Idegesek vagyunk a bevásárlás közepette, ha nincs olyan cikk amit szeretünk volna megvenni, vagy azon mérgelődünk ha túl hosszú a sor. A háziasszonyok ki sem látnak az év végi nagytakarítás, ház díszítés, ünnepi menü összeállítás, és alapanyag vadászás súlyos terhei cipelése alól, hogy a tavalyinál is szebb és tündöklőbb lehessen a lakás.

amazing-beautiful-christmas-photography-snow-favim_com-248286.jpg

Rengeteg dísz, karácsonyi dekoráció, sok mű-anyag, temérdek ajándék, ami vár a fa alatt. Tényleg ettől szép és megható az ünnep? 

christmas-tree-fireplace-1024-127315.jpeg

Már októberben elkezdődik a boltok, bevásárló központok harca, a minél nagyobb év végi bevétel  megszerzéséért. Csábítják az embereket, hogy vásároljanak maguknak ünnepet, boldogságot. Ez valóban boldogság?

7039258-christmas-tree-garland-lights-city-street-night-winter.jpg

Nem rég bukkantam rá erre a kis videóra, ami igazán megható módon magyarázza el az emberi kapcsolatok fontosságát, még ha nem is épp egy ember a főszereplője. Így, Mikulás napján, ezzel a kis animációval szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy igazán mi is a fontos. Ezt még talán  maga a Mikulás is megnézi, hisz lencsevégre kaptuk, ahogy a szánja várakozik a mozi parkolójában :)

20057.jpg

És jöjjön az a kis mozifilm, amelyet több mint 11 millió ember látott már. Bízom benne, hogy Te, kedves olvasó, szintén végignézed. 

 

 Ez a kis mese, Liliről, a kislányról, és a hóemberről szól, akik igazán jó barátságba kerülnek egymással. Az idő múlásával, azonban a kislány, a mindennapi nehézségek miatt megfeledkezik hűtőszekrénybe zárt barátjáról. Amikor összecsapnak a feje felett a hullámok, eszébe jut öreg barátja. Önnek, neked van ilyen barátod? Van akit előhúz a "hűtőszekrényből"? Vagy épp te vagy az aki a fridzsiderben várakozol?  Lépj ki a mindennapokból, és keresd fel azt a személyt, hívd fel, köszönj rá. Legyen az ünnep tényleg boldog. Jó készülődést! 

christmas-photography-010.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkeszo.blog.hu/api/trackback/id/tr3312026843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása