2016. június 09. 11:58 - KissJanika

Ha végre itt a nyár!

Ahogy ezt anno megírta a Beatrice - Pancsoló kislány c. számában, valóban jó a strand szezon! Nemrégiben keresgéltem régi képek között, és hamar találtam strandos képeket, méghozzá tavalyról! A képek 2015.08.12-én készültek késő délután. Az adott napon igazán meleg volt 38' Celsius fok. Amint azt lehet látni, a víz szintje eléggé alacsony volt ahogy az utóbbi években már minden nyáron. Természetesen ebben a melegben még ez a sekély folyó is hűsítő hullámaival felfrissülést  ad. Hol is készültek a képek ? A várkeszői-csárda partjánál. A képeket a Panoramio.com oldalon találtam.

122511716.jpg

Látszik, hogy a folyó fele hiányzik szinte. A kavicsos part kedvez a strandolni vágyóknak. Nem csak a környéken élők járnak ide előszeretettel, hanem vannak akik ide tervezik a szabadságukat lakó autóval, vagy sátorral. Teszek fel egy közelebbi képet is, aki felismeri magát írja meg komentben. De lehet írni sztorikat is, amik a Rába partjához kapcsolódnak. Ön idén ki fog menni strandolni a csárdához? 

122511719.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkeszo.blog.hu/api/trackback/id/tr928794468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása